sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Uudet kotikulmat

Matka tänne Linköpingiin meni hyvin ja perille selvittiin yhtenä palasena. Ja ensimmäisenä oli tietenkin tutustuttava uusiin kotikulmiin. En onnistunut saamaan asuntoa yliopiston kautta. Onneksi minulla kävi kuitenkin tuuri, ja päädyin lopulta alivuokralaiseksi erään ruotsalaisen opiskelijan asuntoon. Asun Rydissä, josta on noin 3 kilometriä Linköpingin keskustaan ja reilu kilometri yliopistolle. Täällä Rydissä asuu tosi paljon opiskelijoita! Alueelta löytyy kaikki tarpeellinen ruokakauppa Hemköpistä pyöräkorjaamoon ja beach kenttään.




Sekä itse asunto että huoneeni olivat kalustettuja. Vuokraan sisältyy veden, sähkön ja netin lisäksi myös ilmainen pyykkitupa. Oli mukava tulla asumaan asuntoon, jossa kaikki oli valmiina. Monet vaihtarikaverini, jotka asuvat monen asukkaan korridoreissa, ovat nimittäin joutuneet ostamaan paljon tavaroita joko omiin huoneisiinsa tai yhteisiin tiloihin. 
Aluksi tuntui, että kaikki talot ovat täällä aivan samanlaisia ja ensimmäisten päivien aikana oman kotitalon ehtimiseen menikin pieni tovi. Nyt oman kotioven löytää vaikka vähän myöhemmälläkin aamun pikkutunneilla.

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti